Zendaya rules! Πήρε το Emmy αλλά και βραβείο για την εμφάνισή της από εμάς

Η 24χρονη είναι η νεότερη γυναίκα που κατακτά βραβείο Α' γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά.

Η αγαπημένη μας Zendaya πετάει από χαρά μετά την χθεσινή απονομή των βραβείων EMMY. Η πανδημία είχε σαν αποτέλεσμα τα 72α ΕΜΜΥ να γίνουν διαδικτυακά και να μη θυμίζουν σε τίποτα τις λαμπερές διοργανώσεις των προηγούμενων ετών.

Ο Jimmy Kimmel ήταν ο παρουσιαστής της τελετής που πραγματοποιήθηκε με ελάχιστους καλεσμένους και φυσικά χωρίς κόκκινο χαλί. Πραγματοποιήθηκαν συνδέσεις με 130 διαφορετικά σημεία, ενώ οι υποψήφιοι παρακολούθησαν την βραδιά από το σπίτι τους φορώντας πιτζάμες ή λαμπερά outfits. Στους νικητές είχε σταλεί κάμερα για να πουν τον ευχαριστήριο λόγο τους, ενώ μετά μεταφέρονταν σε ένα ψηφιακό press room όπου έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η Zendaya κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου με την ερμηνεία της στη δραματική σειρά Euphoria. «Ειλικρινά έχω μείνει άφωνη! Η καρδιά μου ξεχειλίζει από αγάπη και ευγνωμοσύνη», είχε γράψει λίγους μήνες νωρίτερα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

https://www.instagram.com/p/CFX0Gkop8E4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H νεαρή σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό μωβ-μαύρο φόρεμα του οίκου Bulgari και κέρδισε τις εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η 24χρονη νίκησε πασίγνωστες ηθοποιούς όπως η Jennifer Aniston, Olivia Colman, Sandra Oh και η Laura Linney, που ήταν επίσης υποψήφιες για το συγκεκριμένο βραβείο.

Η Zendaya είπε ότι εμπνεύστηκε από άλλα άτομα της ηλικίας της που εργάζονταν για να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. «Θέλω μόνο να πω ότι υπάρχει ελπίδα στους νέους εκεί έξω», είπε. «Θέλω μόνο να πω σε όλους τους συνομηλίκους μας εκεί έξω: σας βλέπω, σας θαυμάζω, σας ευχαριστώ».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved