Δε φαντάζεσαι ποια σταρ είναι μαμά της ηθοποιού του Stranger Things

Μοιάζει πολύ στη μαμά της μόλις την παρατηρήσεις.

Δε φαντάζεσαι ποια σταρ είναι μαμά της ηθοποιού του Stranger Things

Το Stranger Things είναι κατά γενική ομολογία μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν βγει ποτέ στην τηλεόραση. Οι παραγωγοί έκαναν καταπληκτική δουλειά ώστε να παραδώσουν στο κοινό ένα ολοκληρωμένο δημιούργημα που θα τους κέρδιζε με το κάθε λεπτό. Οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες ενώθηκαν και το αποτέλεσμα είχε μία πολύ ατμοσφαιρική και υποβλητική ιστορία που σε βάζει στο κλίμα.

Αυτά τα χρόνια που το παρακολουθούμε, πέρα από τα κλασικά πρόσωπα που εμφανίζονται σε κάθε σεζόν, έχουμε και τα νέα. Κι εκεί που θα έλεγες ότι το κοινό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί και να τα συνηθίσει, οι επιλογές που γίνονται είναι τόσο σωστές που μοιάζουν σαν να είναι ήταν στη σειρά από το πρώτο επεισόδιο.


Ένα από τα κορίτσια, ωστόσο, που ξεχώρισε για έντονο βλέμμα του και τα τζίντζερ χαρακτηριστικά του, είναι κόρη ενός πασίγνωστου πρώην ζευγαριού, της Uma Thurman και του Ethan Hawke. Μόλις δεις για ποια μιλάμε θα διαπιστώσεις και μόνη σου την ομοιότητα που έχει ειδικά με τη μαμά της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.