Το makeup βίντεο της Millie Bobby Brown είχε ένα βασικό λάθος

Τι ξέχασε άραγε να βάλει στο πρόσωπό της;

Η νεαρή ηθοποιός Millie Bobby Brown έγινε γνωστή σε εμάς και σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από τη σειρά Stranger Things. Από τότε το κορίτσι-θαύμα έχει κάνει αρκετές εντυπωσιακές συνεργασίες ενώ πέρσι δημιούργησε τη δική της σειρά ομορφιάς, με την ονομασία "Florence by mills".

Η 16χρονη teen της καρδιάς μας, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 35 εκατομμύρια ακόλουθους. Όπως είναι απολύτως λογικό, η Millie επιλέγει τα δικά της προϊόντα όταν θέλει να δημιουργήσει ένα όμορφο και φρέσκο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/tv/CFH5lnTnWC1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/CBmJ-bGs-CV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες ημέρες η νεαρή star αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το δικό της makeup tutorial, ιδανικό για τις πρώτες φθινοπωρινές εμφανίσεις μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο παρατηρήσαμε ότι έκανε ένα βασικό λάθος αφού παρέλειψε να βάλει στο πρόσωπό της αντηλιακό.

Στο 6λεπτο βίντεο που δημοσίευσε η Millie, δείχνει στους φανς της πώς να πετύχουν το αγαπημένο της μακιγιάζ. Το τελικό look αποτελείται εξ ολοκλήρου από τα προϊόντα της, florence by mills. Η Millie ξεκίνησε με ένα scrub το οποίο χρησιμοποιεί περίπου τρεις φορές την εβδομάδα για να ανανεώσει και να απολεπίσει το δέρμα της. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο στάδιο σε οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ακόμα και όταν δεν βγαίνεις έξω. Το μπλε φως από το τηλέφωνο και τον υπολογιστή επηρεάζει άμεσα την υγεία του δέρματός σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved