Ξένια Μοτσκαλίδου: Βρίσκεται ήδη στο σπίτι του GNTM και έχουμε αποδείξεις

Έχουμε όλα όσα θέλεις να μάθεις για το νέο σου teen icon.

Πολλά νέα κορίτσια, αλλά και αγόρια έχουν περάσει μπροστά από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μοντέλων και έχουν εντυπωσιάσει, τόσο εκείνους, όσο και τον κόσμο των social media. Μην προσπαθείς να κρυφτείς, ξέρουμε ότι έχεις ήδη βρει τους αγαπημένους σου παίκτες, παρ' όλα αυτά το πρόσωπο που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων μας είναι ένα κορίτσι πανέμορφο, ιδιαίτερο και ίσως ήδη να την ακολουθείς στο instagram.

Ο λόγος για την 22χρονη Ξένια, που πέρασε με επιτυχία στην επόμενη φάση και ναι, έκανε τους κριτές να χάσουν τα λόγια τους αλλά και να συγκινηθούν με την ιστορία της. Η νεαρή Ξένια ασχολείται με το art design και το μακιγιάζ, αυτό άλλωστε με ένα σκρολ στο προφίλ της γίνεται αμέσως αντιληπτό.

https://www.instagram.com/tv/CAGHxFMn4dW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι μοναδικές τις φωτογραφίες στα social media συγκεντρώνουν περισσότερα από 20.000 likes και ναι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η επόμενη influencer της γενιάς της. Επίσης πρέπει να σου πούμε ότι μετά την προβολή της στο γυαλί οι ακόλουθοι της αυξήθηκαν ακαριαία. Αυτή τη στιγμή η Ξένια μετρά περισσότερους από 200Κ followers και φυσικά ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς.

Η audition της πήγε εξαιρετικά καλά και η Ξένια είναι αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της. Όσο για τις υποψίες μας; Κάτι μας λέει ότι το κορίτσι είναι ήδη μέσα στο σπίτι του Greece's Next Top Model. Αν σκεφτείς ότι κάποια από τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει , οι παίκτες λογικά έχουν λάβει τις θέσεις τους στο σπίτι. Ε λοιπόν πιστεύουμε ότι το κορίτσι μας είναι στο σπίτι αφού στο προσωπικό της προφίλ στο instagram έχει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία από τις 8 Ιουλίου. Μιας και ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες, αυτό το δείγμα «απουσίας» της σημαίνει πολλά. Μένει μόνο να περιμένουμε τα επεισόδια για να βγούμε αληθινές.

Μέχρι τότε δες τις super φωτογραφίες της στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved