Ο «Captain America» έχει αδερφό και είναι τρία χρόνια μικρότερος

Το όνομα αυτού: Scott Evans.

Ο Captain America συστήθηκε στη μορφή που έχει σήμερα στο κοινό υπό το υποκριτικό ταλέντο του Chris Evans. Ο ηθοποιός είναι από τις πολύ καλές επιλογές του Hollywood και μπόρεσε να βγάλει μέσα στον χαρακτήρα όλο τον ηρωισμό και την ενσυναίσθηση που τον χαρακτήριζε. Ο κόσμος τον λάτρεψε, γι’ αυτό και ήταν γλυκόπικρο το τέλος της ιστορίας του. Λύπη που έκανε φινάλε, αλλά χαρά που επιτέλους έζησε την αγάπη του με την Peggy Carter.

Ωστόσο, ο ηθοποιός έχει και έναν αδερφό, ο οποίος δε βρίσκεται τόσο μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, αν και τον έχουμε δει μερικές φορές στο πλευρό του σε δημόσιες εμφανίσεις. Το όνομα αυτού, λοιπόν, Scott Evans και επαγγέλεται επίσης ηθοποιός.

Εκείνος έχει παίξει στη σαπουνόπερα One Life to Live τον Oliver Fish ενώ μετράει και συμμετοχή στη σειρά Grace and Frankie, στο White Collar και στο Into he Dark, ανάμεσα στα πολλά.

Ο λογαριασμός του στο Instagram μπορεί να μην έχει τους 6 εκατομμύρια followers του αδερφού του, Chris, ωστόσο έχει φτάσει τους 170.000 και ανεβαίνει.

Σε περίπτωση που δεν έχει τύχει να τον δεις, μπορείς να επισκεφτείς την παρακάτω gallery για φωτογραφίες του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved