Οι Biebers γιορτάζουν 2 χρόνια γάμου!

Η επέτειος γάμου του Justin και της Hailey.

Η πιο γλυκιά επέτειος για τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin που γιόρτασαν δύο χρόνια παντρεμένοι και μοιράστηκαν γλυκά post- αφιερώσεις ο ένας στον άλλο. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια του Χόλιγουντ, γνωστοί και ως Biebers, είχαν κάνει την έκπληξη τον Σεπτέμβριο του 2018, με την ανακοίνωση του γάμου τους.

Πριν λίγα 24ωρα ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας "Sunday Funday". Εκεί τους βλέπουμε να ποζάρουν με ίδιο outfit, ένα λευκό t-shirt και μας αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι πρόκειται για #couplegoals. Φυσικά η φωτογραφία ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes ενώ κατακλύστηκε από ευχές και θετικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CFFzo5zHW0a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CFA8Gc5HOoz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hailey και ο Justin ξεκουράστηκαν αρκετά στις καλοκαιρινές τους διακοπές όμως όπως φαίνεται δεν σταματούν ακόμη τις βόλτες και τα ταξίδια. Είναι πιο καλά από ποτέ και πρόσφατα τους είδαμε να απολαμβάνουν τη βαρκάδα τους και να βγάζουν φωτογραφίες που ανέβασαν αργότερα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Εμείς πάντως ομολογούμε πως δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε, αφού μας αρέσουν πολύ μαζί. Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του αγαπημένου μας ζευγαριού.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved