Η αποκάλυψη της Demi Lovato για την σχέση της με τον Max Enrich

Η καραντίνα τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Η Demi Lovato δεν κρύβει τίποτα από τους θαυμαστές και τους εκατομμύρια ακόλουθούς της για τον αρραβωνιαστικό της Max Ehrich. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είναι πιο καλά από ποτέ στην προσωπική της ζωή, αφού πρόσφατα δέχθηκε την πρόταση γάμου του αγαπημένου της.

Η 28χρονη star μοιράζεται συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και φυσικά αρκετές με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Max. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής της στο SiriusXM Hits 1 του The Morning Mash Up, η Demi εξήγησε πως η έναρξη της σχέσης με τον Max εν μέσω πανδημίας, τελικά τους επηρέασε θετικά.

Τα πρώτα τους ραντεβού συνέπεσαν με την έναρξη της καραντίνας με αποτέλεσμα να περάσουν αυτό το διάστημα μαζί. «Ήξερα ότι τον αγαπούσα από τη νύχτα που τον γνώρισα» ,δήλωσε η Demi που είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο γνωστός ηθοποιός να ζητήσει την Demi σε γάμο, κάνοντάς της μια ξεχωριστή πρόταση γάμου- έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/CDaYqDVBJoN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CC-S49WhMDR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Demi και ο Max απολαμβάνουν σήμερα τον αραββώνα τους και το διάλειμμα από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μαζί. «Ποτέ δεν με πιέζεις να είμαι οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μου και με κάνεις να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», είπε η Lovato για τον μελλοντικό της σύζυγο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved