Η star του TikTok Charli D'Amelio μιλά για τις διατροφικές διαταραχές της

Η νεαρή αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της.

Η star του TikTok Charli D'Amelio μιλά για τις διατροφικές διαταραχές της

Η Charli D'Amelio μίλησε δημόσια για την προσωπική της εμπειρία με ένα σοβαρό ζήτημα υγείας. Η 16χρονη σταρ του TikTok αποκάλυψε πως δίνει τον δικό της αγώνα με κάποιες διατροφικές διαταραχές μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που ανέβασε σε Instagram-story πριν λίγα 24ωρα. Εξήγησε ότι εδώ και αρκετό καιρό φοβόταν να το μοιραστεί αλλά ελπίζει η ιστορία της να βοηθήσει εκείνους που αγωνίζονται με παρόμοια θέματα και να ζητήσουν βοήθεια.

«Πάντα προσπαθώ να χρησιμοποιώ τη φωνή μου όταν πρόκειται για θέματα γύρω από την εικόνα του σώματος, αλλά ποτέ δεν μίλησα για τους δικούς μου αγώνες με τις διατροφικές διαταραχές», ανέφερε. «Είναι τόσο άβολο να το παραδεχτείς ακόμη και στον πιο κοντινό φίλο και την οικογένειά σου, πόσο μάλλον στον κόσμο. Φοβόμουν να μοιραστώ ότι έχω μια διατροφική διαταραχή, αλλά τελικά ελπίζω ότι αποκαλύπτοντάς το ίσως βοηθήσω και κάποιον άλλο».

«Ξέρω ότι οι διαταραχές είναι κάτι που τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι μάχονται επίσης πίσω από κλειστές πόρτες, συνέχισε η D'Αmelio».

charlie2

 

«Για όποιον αγωνίζεται με αυτό, ξέρω ότι μερικές μέρες μπορεί να είναι χειρότερες από άλλες»,είπε, μοιράζοντας τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας της Εθνικής Ένωσης Διατροφικών Διαταραχών. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Θυμηθείτε ότι είναι εντάξει να φτάσετε στο σημείο να ζητήσετε βοήθεια", πρόσθεσε η D'Αmelio. Όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια μερικές φορές. Σας αγαπώ όλους και σας παρακαλώ να παραμείνετε δυνατοί».