Η φωνή του Tom Ellis με κιθάρα είναι τουλάχιστον ερωτεύσιμη

Εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος.

Τον Tom Ellis τον γνωρίσαμε ουσιαστικά μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Lucifer. Εκείνος ήταν ο γοητευτικός, μελαχρινός ηθοποιός που έδωσε ζωή στον χαρακτήρα των κόμικς με έναν μοναδικό τρόπο. Είναι από τις φορές που η παραγωγή έκανε εξαιρετική δουλειά στο cast και επέλεξε τον τέλειο άνθρωπο για τη δουλειά.

Στο μυαλό πολλών ενίοτε η κωμωδία είναι το εύκολο είδος. Δεν έχει να κάνει με τα «σοβαρά», με το δράμα, με τα κοινωνικά. Ή, τουλάχιστον, όχι στο κομμάτι που ασχολούνται άλλων ειδών ταινίες. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν είναι δύσκολη, ειδικά για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε αυτή. Όσο δύσκολο είναι να κάνεις κάποιον να κλάψει, άλλο τόσο μπορεί να είναι το να τον κάνεις να γελάσει. Και ο Ellis το πετυχαίνει φανταστικά.

Κατά η διάρκεια των επεισοδίων, ωστόσο, δεν έχουμε δει μόνο τις υποκριτικές ικανότητες του ηθοποιού, αλλά έχουμε παρατηρήσει και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο τραγούδι. Σε σκηνές, όπως αυτή που πιάνει το μικρόφωνο ή που κάθεται στο πιάνο.



Η φωνή του είναι τουλάχιστον ερωτεύσιμη και το άκουσμά της εύκολα μπορεί να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερο πιστό κοινό στην «πόρτα» του.

Απόλαυσέ τον και σε στιγμές εκτός Lucifer.







© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved