Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι το αγαπημένο σου top model

Πανέμορφη από μικρή.

Είναι πολλές οι διάσημες που έχουμε πλέον στη λίστα μας. Η showbiz, εγχώρια και μη, έχει διευρύνει τους ορίζοντές της και τα ονόματα που παρελαύνουν καθημερινά στα social media αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. Το κοριτσάκι που βλέπεις στη φωτογραφία, πάντως, αυτήν τη στιγμή θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα και περιζήτητα μοντέλα της βιομηχανίας.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1997 όταν ήταν μόλις δύο ετών για την καμπάνια της Baby Guess. Με ένα διάλειμμα στο ενδιάμεσο για να παρακολουθήσει τα μαθήματα του σχολείου, επέστρεψε στον χώρο το 2011, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον Paul Marciano της Guess και γίνοντας το πρόσωπο της καμπάνιας για το 2012.

Το 2014, έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και έναν χρόνο μετά έγινε αγγελάκι της Victoria’s Secret. Έκτοτε, έχει βρεθεί στα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών μόδας και έχει περπατήσει για τις μεγαλύτερες πασαρέλες παγκοσμίως.

Αυτήν την περίοδο, περιμένει τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και οι fans της χαζεύουν τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ανέκαθεν ήταν πανέμορφη, αλλά η εγκυμοσύνη την έχει κάνει να λάμπει περισσότερο από ποτέ.

Δες στη συνέχεια για ποια μιλάμε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved