Η κόρη της Madonna φωτογραφίζεται και μοιάζει απίστευτα με τη μαμά της

Μία νέα Madonna μεγαλώνει.

Η κόρη της Madonna φωτογραφίζεται και μοιάζει απίστευτα με τη μαμά της

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά των celebrities είναι ίδια με τους διάσημους γονείς τους. Συνήθως, ένα παιδί θα μοιάζει περισσότερο ή στη μαμά του ή στον μπαμπά του και όταν αυτός/-ή τυχαίνει να είναι σούπερσταρ, τα πράγματα «σοβαρεύουν». Το κοινό θέλει να μαθαίνει νέα τους και να ακολουθεί τους απογόνους με το ίδιο πάθος.

Πάρε τη Madonna, για παράδειγμα. Η τραγουδίστρια έχει μία κόρη, τη Lourdes, η οποία όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στη μαμά της. Το κορίτσι έχει ένα ιδιαίτερο ταπεραμέντο και φυσικά χαρακτηριστικά που δεν απέχουν πολύ από τη διάσημη καλλιτέχνιδα.


Αυτό είναι κάτι που ξέραμε καιρό, ωστόσο, η φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα για την καμπάνια της Adidas by Stella McCartney δείχνει ακόμα περισσότερο την ομοιότητα. Η 23χρονη Lourdes ποζάρει στον φακό για χάρη της εταιρείας και εντυπωσιάζει τους followers της. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει, αφού συνηθίζει να κάνει φωτογραφήσεις για διάσημα brands.

Έχουμε ακόμα πολλά να δούμε από τη μελαχρινή κόρη της βασίλισσας της pop και τα όσα έχουμε παρατηρήσει μέχρι στιγμής αποτελούν μόνο την αρχή.

Δες τις φωτογραφίες από τη διάσημη καμπάνια στη συνέχεια.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

? #LourdesLeon #LolaLeon #LourdesCiccone #LolaCiccone ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@lourdesleon.ciccone) στις