Οι Biebers αγόρασαν καινούργια έπαυλη και είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

Τα παιδιά είπαν να κάνουν μία αναβάθμιση στη ζωή τους.

Οι Biebers περνάνε την καλύτερη στιγμή της ζωής τους. Παντρεύτηκαν -εις διπλούν- και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή που περνάνε μαζί. Πότε ήταν που ήμασταν σίγουρες ότι ο τραγουδιστής θα κατέληγε με τη Selena Gomez, παρά τους χωρισμούς που βρέθηκαν ανάμεσά τους; Πλέον, στο γενικότερο πλαίσιο, αυτές οι σκέψεις έχουν φύγει και τη θέση τους έχει πάρει η συμβίωση του ζεύγους.

Πότε ο ένας πότε ο άλλος συνεχώς ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ίσως αυτός είναι κι ένας τρόπος να πουν στον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται με «σύννεφα» και να πάρει απόφαση ότι το μεταξύ τους πέτυχε κι ότι όλο αυτό εξελίσσεται.

Όχι, δεν έχουμε νέα περί εγκυμοσύνης ακόμη -δεν πιστεύουμε ότι αργεί και πολύ, αλλά, ναι-, ωστόσο τα παιδιά είπαν να ανανεώσουν τη διαβίωσή τους αγοράζοντας μία καινούργια έπαυλη «υπερπαραγωγή» που κόστισε 21 εκατομμύρια δολάρια.

Το κτίσμα βρίσκεται στο Los Angeles και έχει το διπλάσιο μέγεθος από αυτό που είχαν οι Biebers στο παλιό τους μέχρι σήμερα. Στο εξωτερικό, θα έχουν μία θέα από βουνά, ώστε να βγαίνουν και να απολαμβάνουν τις κοινές τους δραστηριότητες. Το εσωτερικό είναι άλλη υπόθεση: Ένα τεράστιο τζάκι για τα πιο ρομαντικά βράδια, μία κουζίνα προδιαγραφών σεφ, βιβλιοθήκη, ένα ιδιαίτερα chic φουαγιέ για την υποδοχή του κόσμου, κήπο με τεράστια πισίνα, αίθουσα σινεμά, μέχρι και κούνια δίπλα στη λιμνούλα της ιδιοκτησίας.




Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλεσμένοι τους θα ανυπομονούν να πάνε σε αυτό το σπίτι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved