Η Kendall έχει νέο αγόρι και αυτή ήταν η αντίδραση της Kylie

Συμπαθεί η μικρή της αδερφή τον σύντροφό της;

Εδώ και κάποιον καιρό φαίνεται ότι η Kendall απολαμβάνει τη νέα της σχέση με τον Devin Booker. Ο παίκτης του NBA είναι αυτός που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της και, αφού έχουν ήδη αρχίσει οι δημόσιες εμφανίσεις, μπορούμε να καταλάβουμε ότι το ειδύλλιο πηγαίνει καλά.




Το μοντέλο έχει περάσει από διάφορες σχέσεις στο παρελθόν, οι οποίες δεν πήγαν κατ’ ευχήν, αλλά συνέχισε να ενθουσιάζει το κοινό της με τα ονόματα που φαίνονταν να συνδέονται μαζί της ανά διαστήματα. Φυσικά, αν δεν περάσεις αρκετό χρόνο με κάποιον, δεν μπορείς να ξέρεις αν πραγματικά ταιριάζετε ή αν βαρεθείτε μετά το πρώτο χρονικό διάστημα που θα περάσετε μαζί.

Με τον Booker, πάντως, η Kendall περνάει ωραία και αυτό γίνεται μάλλον με τις ευλογίες της αδερφής της, Kylie, ή τουλάχιστον αυτό μάθαμε πρόσφατα από πληροφορίες που κυκλοφόρησαν.

«Βλέπει ότι (στην Kendall) αρέσει πολύ ο Devin και απολαμβάνει τη συντροφιά του. Δε ζηλεύει καθόλου που η Kendall βλέπει κάποιον. Η Kylie και η υπόλοιπη οικογένεια δείχνουν να συμπαθούν τον Devin», είπε πηγή στο Hollywood Life.

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα τους φέρει η συνέχεια…

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved