Selena Gomez: Το σπαρακτικό τηλεφώνημα για τον Justin Bieber

Στενοχωρήθηκε πολύ για την όλη κατάσταση με τον σταρ.

Πόσο καιρό ακούγαμε στην επικαιρότητα το ειδύλλιο της Selena Gomez με τον Justin Bieber; Για χρόνια ο ένας δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τον άλλον. Ακόμα και τα όσα διαλείμματα έκαναν στο ενδιάμεσο δεν ήταν αρκετά για να τους κάνουν να απομακρυνθούν και το είχε πιστέψει και το κοινό ότι, ό,τι και να γίνει, πάντα μαζί θα καταλήγουν.

Ώσπου χώρισαν και ο Justin βρήκε τη Hailey. Κι ενώ κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα κρατούσε, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί, παντρεμένο και -φαινομενικά- ερωτευμένο όπως την πρώτη μέρα.

Δεν ξέρουμε αν, τελικά, όλο αυτό θα κρατήσει και αν υπάρχει περίπτωση να ξαναείναι μαζί με την πρώην του -Μια χαρά τη βλέπουμε χωρίς εκείνον- αλλά όταν η Selena κυκλοφόρησε το The Heart Wants What It Wants, στην αρχή, έβαλε κάτι που μοιάζει με απόσπασμα από ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα στον ή για τον Justin.




«Όταν ήμουν στη σκηνή και σκεφτόμουν… Ένιωθα ότι τον ξέρω, όμως, κι ότι ξέρω την καρδιά του κι ότι ξέρω ότι δε θα έκανε τίποτα για να με πληγώσει. Αλλά δε συνειδητοποίησα ότι είχα τόση αυτοπεποίθηση και ένιωθα τόσο τέλεια με τον εαυτό μου και ξαφνικά διαλύθηκε όλο από ένα πράγμα. Από κάτι τόσο χαζό, αλλά μετά με κάνεις να νιώθω τρελή. Με κάνεις να νιώθω σαν να είναι λάθος μου. Πονούσα»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved