Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» μεγάλωσε και άλλαξε πολύ

Τα χαρακτηριστικά της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Έχουν περάσει κιόλας 13 χρόνια από τότε που ένα πανέμορφο ξανθό κοριτσάκι έλαβε τον τίτλο του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο». Στο άκουσμα, όλοι ήθελαν να δουν τη φωτογραφία εκείνου του παιδιού που τότε ήταν μόλις 6 ετών και είχε κάνει όλον τον πλανήτη να μιλάει για εκείνο. Μία συγκεκριμένη φωτογραφία (αυτή που βλέπεις παραπάνω) ήταν αυτή που είχε εντυπωσιάσει το κοινό, που μέχρι σήμερα τη θυμάται, καθώς πράγματι μιλάμε για πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Το κοριτσάκι της photo, λοιπόν, λέγεται Thylane (Léna-Rose Loubry Blondeau), έχει καταγωγή από τη Γαλλία και άρχισε το modelling σε πολύ μικρή ηλικία. Είναι κόρη του ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού και παρουσιάστριας Véronika Loubry.




Σε ηλικία μόλις 4 ετών περπάτησε στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier, ενώ, στη συνέχεια, για τους Dolce & Gabbana και τη L'Oréal. Στα 13 της, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Jalouse, το 2015 ενσωματώθηκε στο πρακτορείο IMG Models και το 2018 έκανε τη δική της εταιρεία με ρούχα (σ.σ. Heaven May).

Σήμερα, είναι 19 χρονών, έχει αλλάξει το look της, όντας πια μελαχρινή, και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις εκθαμβωτικές και σέξι φωτογραφίες της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved