Kaia Gerber: Έχει γενέθλια και το γιορτάζει με την πιο sexy φωτογραφία

Το μοντέλο έγινε 19 και το instagram της ευχήθηκε τα καλύτερα.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την Kaia Gerber αλλά και για τους θαυμαστές της μιας και γιορτάζει τα 19α γενέθλιά της. Το μοντέλο έχει γενέθλια και γιόρτασε όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα μοντέλο σαν εκείνη. Πόσταρε στα social media μια από τις καλύτερες φωτογραφίες της και θα τολμήσουμε να πούμε ότι πήρε το μυαλό πολλών χρηστών του instagram.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Kaia δε φοράει τίποτα, παρά μόνο ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες. Στη λεζάντα του post της μάλιστα ήταν αρκετά συνοπτική και χωρίς πολλά λόγια έγραψε μόνο την ηλικία της.

Αξίζει να σου πούμε ότι η αυτή δεν είναι μια τυχαία φωτογραφία, αλλά το cover story του Σεπτεμβρίου για χάρη της Ιαπωνικής Vogue. Το μοντέλο δε χρειάζεται πολλά για να αναδείξει την ομορφιά της, έτσι ένα smokey eye και τα κατακόκκινα χείλη της αρκούν για να τραβήξουν τα βλέμματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η Kaia είναι μια από τις πιο όμορφες της πασαρέλας και η φωτογραφία που ανέβασε είναι η πιο sexy που θα μπορούσε να ποστάρει για μια ξεχωριστή ημέρα σαν τη σημερινή.

Οι θαυμαστές της αμέσως έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους και ήδη η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 290.000 likes. Πολλοί ήταν επίσης και οι διάσημοι φίλοι που της ευχήθηκαν όπως οι Bella και Gigi Hadid, η Hailey Baldwin, η σχεδιάστρια Alexander Wang και πολλοί άλλοι.

Δες στη gallery τη φωτογραφία της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved