Ο κόσμος κατηγόρησε τη Miley για τον Liam και εκείνη επιτέλους απάντησε

Υπήρχε κάτι που δεν της άρεσε καθόλου.

Η Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth ήταν ένα ζευγάρι που για πολύ καιρό ζούσε αγαπημένο και οι φωτογραφίες που βλέπαμε να ανεβαίνουν στα social media από προσωπικές ή δημόσιες εμφανίσεις τους έδειχναν πόσο ταιριαστοί ήταν ο ένας με τον άλλον. Οι χωρισμοί, βέβαια, στο ενδιάμεσο ήταν αρκετοί, οπότε κάθε φορά που τα ξαναέβρισκαν αναρωτιόμασταν αν η στιγμή του breakup ήταν κοντά. Ώσπου παντρεύτηκαν και θεωρήσαμε ότι ίσως τότε είχαν περισσότερες πιθανότητες για κάτι μόνιμο.

Ούτε η ανταλλαγή όρκων, όμως, ήταν αρκετή και, τελικά, τα παιδιά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους. Πρώτη φαίνεται να προχώρησε η τραγουδίστρια, με τον κόσμο να σπεύδει να την κατηγορήσει ότι πριν προλάβει να «κρυώσει» ο πρώην, ήρθε ο νυν. Με τη διαφορά ότι δε γνώριζαν τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η Miley σε συνέντευξή της στον Joe Rogan.




«Πρόσφατα πέρασα ένα πολύ δημόσιο διαζύγιο που ήταν χάλια. Αυτό που ήταν χάλια σε αυτό δεν ήταν ότι εγώ και κάποιος που αγαπούσα συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αγαπάμε πια ο ένας τον άλλον με τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι Ok
, μπορώ να το αποδεχτώ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι γίνομαι κακιά, όλες αυτές οι ιστορίες»

«Είναι απλώς απίστευτο για εμένα ότι το κοινό πιστεύει ότι υπάρχει χρονικό κενό που δεν έχει δει που ενδεχομένως οδήγησε σε αυτό. Δεν είναι ότι μια μέρα είσαι χαρούμενη στον καναπέ και την επόμενη φιλιέσαι με τον φίλο σου στην Ιταλία. Λοιπόν, υπήρχε πολύς χρόνος στο ενδιάμεσο που δεν είδατε»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved