Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Mulan έκανε κάτι απίθανο για χρόνια

Η Yifei Liu έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο ζώο.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Disney με τίτλο "Mulan" αναμένεται να βγει σε λίγες ημέρες στους κινηματογράφους και οι φανς του θρυλικού χαρακτήρα ανυπομονούν. Ουσιαστικά πρόκειται για την πασίγνωστη ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας Μουλάν που σίγουρα έχεις δει κι εσύ κάποια στιγμή σε νεότερη ηλικία.

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας ήταν τον φετινό Μάρτιο όμως η ξαφνική πανδημία του Κορονοϊού ανάγκασε τους παραγωγούς να την μεταφέρουν για λίγο αργότερα, δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Η πρωταγωνίστρια Yifei Liu, κέρδισε επάξια τον ρόλο ανάμεσα σε 1000 κοπέλες (ναι,κι όμως!) ενώ εκπαιδευόταν 7 ώρες καθημερινά για 3 ολόκληρους μήνες.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους συντελεστές αφού δήλωσαν πως η Κινέζα ηθοποιός από το Wuhan έχει όλο το πακέτο και είναι η μόνη που θα μπορούσε να παίξει τόσο καλά την αγαπημένη ηρωίδα μικρών και μεγάλων. Αν νομίζεις πως η Liu είναι μικρή κάνεις λάθος αφού φέτος έκλεισε τα 33 χρόνια. Αυτό που αποκάλυψε πρόσφατα αφήνοντας όλους με το στόμα ανοιχτό είναι πως σε ηλικία 10 ετών και για 4 ολόκληρα χρόνια ζούσε στο Queens της Νέας Υόρκης μαζί με 30 γάτες.



https://www.instagram.com/p/BmcjGCjgKDP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved