O K J Apa έχει κορίτσι και είναι μία καλλονή

Το μοντέλο που του «έκλεψε» την καρδιά.

Τον K J Apa αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Riverdale. Η επιτυχημένη σειρά έχει εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο κι ένας από τους βασικούς λόγους που αυτό συμβαίνει είναι το cast με τους πρωταγωνιστές. Τα παιδιά έφεραν σίγουρα έναν φρέσκο αέρα στην τηλεόραση, και με τους χαρακτήρες τους και με τις προσωπικότητές τους εκτός οθόνης.

Ο πρωταγωνιστής, πάντως, έχει τον τρόπο του να ενθουσιάζει τα κορίτσια. Πολύ καιρό οι fans ασχολούνται με τα προσωπικά του και με το ποια κοπέλα έχει κερδίσει την καρδιά του ανά περιόδους. Τελευταία, όμως, υπήρχε μία περισσότερη ησυχία στο συγκεκριμένο κομμάτι, που έκανε τις ενδιαφερόμενες να αναρωτιούνται.

Ο ηθοποιός στα τέλη του προηγούμενου μήνα έκανε μία ανάρτηση με το νέο του κορίτσι, η οποία ακολουθήθηκε από μία δεύτερη λίγες μέρες πριν. Το όνομα της καλής του: Clara Berry.

https://www.instagram.com/p/CEml3cBKzGN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


H Clara είναι 26 ετών, επαγγελματίας μοντέλο και τα χαρακτηριστικά της θα σου θυμίσουν Cindy Crawford. Η ίδια διατηρεί έναν πολύ καλό λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 600 χιλιάδες followers.

Ο ηθοποιός και το μοντέλο φαίνεται να περνάνε καλά μαζί και η σχέση τους μετράει ήδη μερικούς μήνες.

Δες τις φωτογραφίες στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved