Δες πρώτη το νέο συμβολικό tattoo της Hailey Bieber!

Ακόμη ένα τατουάζ για το γνωστό μοντέλο.

Η αγάπη της Hailey Bieber για τα τατουάζ είναι γνωστή. Μπορεί η ίδια να μην έχει τόσα πολλά και σε κοινή θέα tattoo όπως ο σύζυγός της Justin, όμως τα σημεία που "βαράει" με μελάνι αυξάνονται συνεχώς. Το διάσημο μοντέλο πρόσθεσε ακόμη ένα διακριτικό σχέδιο στο κορμί της αφού όπως φαίνεται έκανε μια κομψή, μαύρη γραμμή στην εξωτερική πλευρά του δεξιού της χεριού.

Πριν λίγα 24ωρα ο γνωστός tattoo artist Brian Woo, γνωστός ως Dr.Woo, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου μας δείχνει το νέο απόκτημα της Hailey. Δεν είναι η πρώτη φορά που της κάνει τατουάζ αφού εκείνη και ο Justin τον ξεχωρίζουν από άλλους καλλιτέχνες και όχι άδικα. Τον επίλεξαν μάλιστα για το συμβολικό matching tattoo που είχαν χτυπήσει πριν λίγο καιρό. Ανάμεσα στους celebs που εμπιστεύτηκαν τον Dr. Woo για το tattoo τους είναι οι: Miley Cyrus, Demi Lovato και Dakota Johnson.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό το αγαπημένο μας topmodel είχε δηλώσει πως προσπαθεί να μην προσθέσει κάποιο νέο τατουάζ στο σώμα της αφού σιγά-σιγά εξαντλούνται όλα τα πιθανά σημεία. Όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο από τότε αφού βρήκε το τέλειο σημείο για το σχέδιό της. Έτσι ο αριθμός 19 αποτελεί παρελθόν για την Hailey που πλέον μετρά 20 ολόκληρα τατουάζ.

https://www.instagram.com/p/CEfLqBrJRCO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved