Billie Eilish: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει τη σχέση της

Να λοιπόν γιατί δε μιλά για τα προσωπικά της.

Ένα από τα πιο γνωστά αλλά και αγαπητά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας του σήμερα είναι αναμφισβήτητα η Billie Eilish. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να ανέβει στα charts, έχει κερδίσει μουσικά βραβεία και είναι η Νο1 προσθήκη σε κάθε playlist. Η καριέρα της έχει εκτοξευθεί και η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με άλλους celebs είναι στην επικαιρότητα για τα μουσικά της κατορθώματα και όχι για τα προσωπικά της. Ο λόγος φυσικά που δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τις στενές της σχέσεις δεν είναι τυχαίος. Η Billie έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη των πραγμάτων και την αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξή της.

Με αφορμή την ραδιοφωνική συζήτηση που είχε με τον Roman Kemp στην εκπομπή του Capital Fm, Capital Breakfast, μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να κρατά τις προσωπικές της σχέσεις προστατευμένες. Αν μας ρωτάς, είναι μια σοφή απόφαση αυτή και η Billie με τα επιχειρήματά της θα σε πείσει.

Όπως τόνισε στη συνέντευξή της, στο παρελθόν είχε σχέσεις και τις κράτησε «κρυφές» από τα φώτα της δημοσιότητας διότι δεν ήθελε ο κόσμος να έχει άποψη για τα προσωπικά της. Αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει κατά κόρον στα διάσημα ζευγάρια, αφού στα social media οι θαυμαστές έχουν πάντα κάτι να πουν.

Το αμέσως επόμενο ζήτημα για την Billie-όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού CapitalFm- είναι σίγουρα ότι αν η σχέση της δημοσιοποιηθεί και τελικά καταλήξει σε χωρισμό θα είναι σίγουρα μια επίπονη κατάσταση για όλους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved