Κόρη γνωστού ηθοποιού ποζάρει με μαγιό και δεν έχουμε λόγια

Έχει τρελάνει τα social media και όχι άδικα!

Τι κι αν οι καλοκαιρινοί μήνες πια βρίσκονται στο παρελθόν, το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, πόσο μάλλον στον κόσμο των social media όπου αγαπημένοι μας stars δημοσιεύουν ακόμη φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Στην προκειμένη περίπτωση, η star που ξετρέλανε το instagram είναι η 19χρονη κόρη γνωστού, αξιαγάπητου, αλλά και επιτυχημένου ηθοποιού.

Το 19χρονο κορίτσι ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο instagram στην οποία είναι μια κούκλα και εκτός αυτού, θα δεις τις άψογες αναλογίες και το αψεγάδιαστο σώμα της. Η κόρη του Jude Law και της Sadie Frost έχει πλέον μεγαλώσει και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει μοιάσει, τόσο στον γοητευτικό μπαμπά της, όσο και στην καλλονή μητέρα της.

Η Iris έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο χώρο της μόδας και το κάνει με εξαιρετική επιτυχία, μιας και έχει περπατήσει στις Εβδομάδες Μόδας για χάρη των διάσημων Οίκων Channel και Burberry, αλλά έγινε και το κύριο πρόσωπο της καμπάνιας του Οίκου Fendi για την μοναδική τσάντα PeeKaboo. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μιλάμε για ένα κορίτσι με άψογες αναλογίες. Στη φωτογραφία που ανέβασε πάντως, φορά ένα μοντέρνο μαγιό σε ροζ και μπλε αποχρώσεις που όπως αναφέρει και στη λεζάντα του post το έχει σχεδιάσει η ίδια.

Τι να πρωτοζηλέψουμε τώρα εμείς, το μπικίνι της ή την ομορφιά της; Με μια σειρά φωτογραφιών η Iris ξεσήκωσε τους followers της και συγκέντρωσε περισσότερα από 40.000 likes. Οι θαυμαστές πάντως φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκαν από το σχέδιο του μπικίνι και θέλουν να το κάνουν δικό τους. Εσύ τι θα έλεγες για ένα μαγιό δια χειρός... Iris Law;

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε και θα καταλάβεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved