Το κοριτσάκι της photo είναι η αγαπημένη σου τραγουδίστρια

Σήμερα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σταρ της χώρας.

Μας αρέσει να βλέπουμε φωτογραφίες των celebrities από όταν ήταν στην παιδική τους ηλικία. Το θέαμα είναι σαφώς πολύ γλυκό, αλλά το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορούμε να δούμε πόσο έχουν αλλάξει από τότε και αν γίνεται να τους αναγνωρίσουμε παρά το πέρας του χρόνου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δύσκολα θα μαντέψεις σε ποια διάσημη σταρ εξελίχθηκε το γλυκό κοριτσάκι. Οπότε, ας σου δώσουμε κάποια clues από τα επιτεύγματά της για να σε βοηθήσουμε να οδηγηθείς στην απάντηση.

Η τραγουδίστρια γνωρίστηκε με το κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Super Idol, ένα από τα πρώτα σόου τραγουδιού που είχαν καθηλώσει τους θεατές στους δέκτες τους. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα CD, έχει κατακτήσει επτά βραβεία αλλά και μετράει συνεργασίες με πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου.

Η πορεία της στη showbiz την οδήγησε στον ρόλο του κριτή του X-Factor της Ελλάδας και της Γεωργίας, ενώ εκπροσώπησε τη χώρας μας και στη Eurovision. Πλέον, θεωρείται μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στο είδος της και, όποτε εμφανίζεται στη σκηνή, μπορεί εύκολα να ξεσηκώσει τα πλήθη με το θέαμα που έχει ετοιμάσει για εκείνα.

Έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε;

Δες την απάντηση στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved