Η Demi Lovato ποζάρει με τον καλό της γράφοντας το πιο υπέροχο caption

Πανέμορφο ζευγάρι. Όλοι τους λατρεύουν.

Η Demi Lovato είναι μία τραγουδίστρια με μεγάλα έσοδα από το ταλέντο της στον χώρο. Το κοινό που έχει «χτίσει» είναι μεγάλο και ανυπομονεί για κάθε νέο που θα φτάσει στο διάβα του. Πολλά χρόνια τώρα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά τα επαγγελματικά της δεν είναι ο μοναδικός λόγος που αυτό συμβαίνει.

Η σταρ ήθελε πάντα να μιλάει ανοιχτά στο κοινό της. Για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετώπιζε στη ζωή της κι αυτό το κάνει για να μπορεί να σπάει τα ταμπού και να δίνει το καλό παράδειγμα σε πολλές περιπτώσεις. Εκεί που άλλοι αποσιωπούν τα δύσκολα, εκείνη γίνεται φίλη με τους λάτρεις της και προσπαθεί να βοηθάει όπως μπορεί.




Αφήνοντας στην άκρη, όμως, τα πιο δύσκολα, η Demi περνάει μία πολύ ωραία περίοδο, ζώντας τον έρωτά της με τον Max Ehrich. Από τη στιγμή που επιβεβαίωσαν τα νέα, βλέπουμε όλο και περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν πόσο αγαπημένοι είναι μαζί και οι followers της χαίρονται με τη χαρά της.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ως ζευγάρι με τον καλό της απογείωσε το θέμα. Οι δυο τους ποζάρουν στον φακό πανευτυχείς, με την Demi να γράφει κάτι πολύ όμορφο ως caption της φωτογραφίας.

Δες τι ανέβασε στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved