Λάουρα Νάργες: Η sexy photo με μαγιό την τελευταία μέρα του καλοκαιριού

Απίστευτα καλοκαιρινή φωτογραφία.

Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, το καλοκαίρι επίσημα τελείωσε. Άλλο που ο καιρός κάνει τα «δικά του» και συνεχίζει να μας προμηθεύει με 40ρια και θερμοκρασίες που ακόμα και στις αρχές της αγαπημένης εποχής είναι δύσκολο να βρεις. Οπότε, όλοι επισκέπτονται τις παραλίες όσο πιο συχνά μπορούν και οι διάσημοι ακόμα περισσότερο. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν από τις εξορμήσεις τους.

Η Λάουρα Νάργες, για παράδειγμα, την τελευταία μέρα του Αυγούστου είπε να δημοσιεύει μία φωτογραφία με μαγιό, στην οποία ποζάρει με μπικίνι και αναδεικνύει τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να την αδικήσει. Αγαπάμε το καλοκαίρι κι ένας λόγος είναι όλη αυτή η ξεγνοιασιά που σου προσφέρει. Η ομορφιά και η ηρεμία της θάλασσας μαζί του.

Η γλυκιά παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται όλη αυτήν την ατμόσφαιρα όσο μπορεί και προμηθεύει τους σχεδόν 400 χιλιάδες followers της με υπέροχες φωτογραφίες στην πορεία. Αν κρίνουμε από τον αριθμό των likes -πάνω από 38.000 σε λιγότερο από μία μέρα- κι εκείνοι ανταποδίδουν την αγάπη τους.

Πάντως, εμείς έχουμε αρχίσει να κανονίζουμε ήδη το επόμενο μπάνιο μας -σε μία ήσυχη παραλία γιατί έχουμε και την κατάσταση με τον κορονοϊό- τώρα όσο προλαβαίνουμε.

Δες στη συνέχεια τη φωτογραφία που ανέβασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved