Η Ashley Benson δεν πάει πουθενά χωρίς αυτά τα 3 ρούχα!

Η Χάνα του Pretty Little Liars μας λέει τι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Όπως οι περισσότερες από εμάς, έτσι και η Ashley Benson ( ή Χάνα από το Pretty Little Liars), πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2020 φορώντας αθλητικές φόρμες. Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως ακόμη και την περίοδο του καλοκαιριού το athleisure έγινε το στιλ της αφού δεν έβγαλε από πάνω της τα κολάν και τις φόρμες.

Η αλήθεια είναι πως τώρα εν μέσω κοινωνικής αποστασιοποίησης και χωρίς επίσημες εμφανίσεις , η νεαρή star παραδέχθηκε πως έχει βρει την άνεσή της σε πιο απλά ρούχα. Η 30χρονη δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ποια είναι τα 3 πράγματα που δεν μπορεί πλέον να αποχωριστεί για κανένα λόγο από την καθημερινότητα και την γκαρνταρόμπα της.

Τα νυχτικά φαίνεται πως είναι η νέα αδυναμία της Benson και όχι άδικα. Είναι τόσο άνετα και κομψά ενώ μπορείς κυριολεκτικά να τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ μέσα στο σπίτι ή τον κήπο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, έχει πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή κομψών γυαλιών ηλίου χάρη στη συνεργασία της με το brand Privé Revaux. Πέρυσι, η Benson κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή γυαλιών και αυτό το καλοκαίρι συνεργάστηκε με τον συνάδελφο ηθοποιό Matt Bomer για την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής.

Η Ashley έχει πει ότι λατρεύει τα γυαλιά με τετράγωνο σχήμα και πάντα θα την δεις να τα φορά σε μαύρο χρώμα. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα 3 ρούχα που κάθε κορίτσι πρέπει να έχει στην ντουλάπα του, η ηθοποιός απάντησε: Ένα λευκό t-shirt, ένα καλό τζιν παντελόνι και φυσικά ένα δερμάτινο jacket.

https://www.instagram.com/p/CEKB8QghNQZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved