Η Ειρήνη Στεριανού του GNTM μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!

Όλα όσα μας είπε αποκλειστικά στο TeenQueen.gr το νεαρό μοντέλο.

Είναι νέα, γλυκιά, όμορφη και κατάφερε να ξεχωρίσει και να μείνει στη μνήμη μας μέσα από την παρουσία της στο πρώτο GNTM. Μιλάμε φυσικά για την Ειρήνη Στεριανού, την εντυπωσιακή μελαχρινή της οποίας άλλαξαν θεαματικά τα μαλλιά στο reality, όταν την ανάγκασαν να υιοθετήσει ένα πολύ κοντό pixie cut που θύμιζε την αγαπημένη μας Rihanna.

Το νεαρό μοντέλο αντέδρασε όπως θα έκανε μία από εμάς: βάζοντας τα κλάματα. Πλέον η Ειρήνη έχει επιστρέψει στο παλιό της look με μακριά, μαύρα μαλλιά τα οποία ομολογούμε ότι της ταιριάζουν πολύ. Εμείς μιλήσαμε μαζί της για θέματα ομορφιάς και τις ζητήσαμε να μας αποκαλύψει μερικές από τις συνήθειές της. Εκείνη δέχτηκε μετά χαράς και έτσι μπορείς να διαβάζεις όλα όσα μοιράστηκε μαζί μας στις γραμμές που ακολουθούν.

1) Προσέχεις το δέρμα σου; Ποιά συνήθεια ομορφιάς δεν ξεχνάς ποτέ;

Ειρήνη Στεριανού: Η αλήθεια είναι πως φροντίζω όσο μπορώ την επιδερμίδα μου και δεν ξεχνάω ποτέ να βάλω την ενυδατική μου κρέμα.

2) Στην καθημερινότητά σου τι μακιγιάζ επιλέγεις συνήθως;

Ειρήνη Στεριανού: Τα αγαπημένα μου καλλυντικά είναι το μαύρο eyeliner και ένα nude κραγιόν το οποίο εφαρμόζω πάντα με περίγραμμα λίγο πιο σκούρο. Επίσης στις πρωινές μου εμφανίσεις φοράω concealer για να δώσω φως κάτω από τα μάτια.

3) Δώσε μας μια συμβουλή για ωραίο δέρμα την οποία εφαρμόζεις κι εσύ.

Ειρήνη Στεριανού: Δεν ξεχνάω ποτέ το καλό ντεμακιγιάζ όσο κουρασμένη κι αν είμαι και αμέσως μετά απλώνω μια γενναία ποσότητα από την ενυδατική μου κρέμα.

4) Ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες, μάσκες και λοιπά;

Ειρήνη Στεριανού: Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω προϊόντα περιποίησης όπως μάσκες και scrub και αρκετά συχνά στον ελεύθερό μου χρόνο στο σπίτι το συνηθίζω.

5) Τι προτείνεις στα κορίτσια να κάνουν για να δείχνουν φρέσκιες και όμορφες;

Ειρήνη Στεριανού: Προτείνω να καθαρίζουν πολύ καλά το δέρμα τους από το makeup και να μην πειράζουν τυχόν σπυράκια και σημάδια στην περιοχή του προσώπου. Επίσης να μην ξεχνούν την ενυδατική κρέμα και να αποφεύγουν το βαρύ μακιγιάζ γιατί χάνεται η φυσικότητα και η λάμψη τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved