Η κίνηση της Taylor Swift σε φαν της συγκίνησε όλο τον κόσμο

Ένα ακόμα λόγος για να τη λατρέψεις

Η κίνηση της Taylor Swift σε φαν της συγκίνησε όλο τον κόσμο

Η Taylor Swift είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες τραγουδίστριες που έχουν εμφανιστεί στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο έχουν γίνει τα αγαπημένα στη λίστα των περισσότερων λάτρεων της pop μουσικής και το replay είναι πια το κλασικό κουμπί που θα πατήσει κάποιος μόλις τελειώσει το track.

Η Taylor, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Πέρα από τα επαγγελματικά της και τους σχεδόν 140 εκατομμύρια followers που έχει στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι κι ένα κορίτσι που ενδιαφέρεται για τους γύρω της και, όποτε βρίσκει ευκαιρία, το κάνει.

Αυτήν τη φορά, η κίνηση που έκανε για μία 18χρονη έφηβη συγκίνησε τον κόσμο, όταν πληροφορήθηκε για αυτή. Η teenager Vitoria Mario από την Tottenham άρχισε ένα GoFundMe για να μαζέψει τα χρήματα και να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και να γίνει μαθηματικός. Η τραγουδίστρια το έμαθε και της έκανε μία δωρεά 23 χιλιάδων λιρών.

Όσο ταλαντούχα και να είναι σε αυτό που κάνει, όσο θέαμα κι αν προσφέρει στον κόσμο, αυτές είναι οι πραγματικές πράξεις που τελικά θα κάνουν την ουσιαστική διαφορά σε κάποιον.

Μπράβο, Taylor!