Gigi Hadid: Μάλλον ξέρουμε τι λιγούρες έχει στην εγκυμοσύνη της

Ουσιαστικά, μας το αποκάλυψε μόνη της.

Πολύ πρόσφατα αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της Gigi Hadid. Το μοντέλο περιμένει το πρώτο του παιδί με τον Zayn Malik και η χαρά της, όταν βγήκε να μιλήσει για αυτό στην εκπομπή του Jimmy Fallon, δεν μπορούσε να κρυφτεί. Μπορεί να πέρασαν αρκετοί μήνες για να μάθουμε τα ευχάριστα, όμως, αυτό έγινε γιατί το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει λίγο πιο προσωπική αυτήν την περίοδο της ζωής του.

Τι κι αν περίμενες ότι από εκείνη τη στιγμή ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram θα γέμιζε αναρτήσεις με τη φουσκωμένη της κοιλιά, εκείνη συνέχισε στο ίδιο under the radar στιλ, στο οποίο είχε κινηθεί και το προηγούμενο διάστημα.




Ο καιρός, όμως, περνάει και η Gigi, που ανέκαθεν εκτιμούσε το ωραίο φαγητό -και την καταλαβαίνουμε- πλησιάζει όλο και περισσότερο στη μεγάλη μέρα και, παράλληλα, μοιράζεται υλικό είτε από παλαιότερες εμφανίσεις της είτε με το πώς περνάει τον χρόνο της.

Πρόσφατα σε ανάρτησή της που περιλάμβανε μία σειρά από φωτογραφίες, είχε μέσα λήψεις από κάποια μάλλον αγαπημένα για αυτήν την περίοδο φαγητά και, μόλις τις δεις, μια λιγούρα θα σου έρθει κι εσένα.

Δες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved