Αυτά είναι ευχάριστα νέα για την Camila Cabello που περίμενες να ακούσεις

Επιτέλους και ένα καλό νέο!

Η Camila Cabello επιτέλους ανακοίνωσε ένα από τα πιο ευχάριστα νέα στο προφίλ της στο instagram. Οι θαυμαστές μετά από αυτή την αποκάλυψη, κυριολεκτικά έχουν χάσει τον ύπνο τους και εμείς δε μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας. Το αγαπημένο κορίτσι της pop επιστρέφει στα «καθήκοντά» της και ναι, ετοιμάζει κάτι το οποίο περίμενες πώς και πώς.

Λόγω της πανδημίας, πολλές παραγωγές και πολλές μουσικές περιοδείες πάγωσαν, δειλά-δειλά όμως όλα ξεκινούν να «δουλεύουν» όπως παλιά. Συγκεκριμένα μιλάμε για τα γυρίσματα της ταινίας «Cinderella» που επιτέλους φαίνεται να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς.

https://www.instagram.com/p/CECqJTiJSZU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία στο επίσημο προφίλ της στο instagram και συγκεκριμένα έγραψε ότι είναι πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να τελειώσει την ταινία «Cinderella». Αποκάλυψε φυσικά πόσο αγαπά αυτή την ταινία και πόσο περήφανη νιώσει που είναι «κομμάτι» αυτής της παραγωγής. Να σου πούμε σε αυτό το σημείο ότι η Camila Cabello όχι μόνο θα έχει καθήκοντα ηθοποιού αλλά όπως είχε αποκαλύψει στο ΕΤ, γράφει και τραγούδια για την ταινία.

Τα γυρίσματα της ταινίας σταμάτησαν στα μέσα του Μαρτίου και από ό,τι κατάλαβες από το post της Camila, πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λόγω του κορονοϊού, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε στις θέσεις μας για τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας, παρ' όλα αυτά η είδηση των γυρισμάτων είναι η πιο ευχάριστη εδώ και καιρό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved