Miley Cyrus: Έτσι θέλει να είναι το νέο της αγόρι και δεν την αναγνωρίζουμε

Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό που θέλει να έχει το νέο της αγόρι;

Η Miley Cyrus, χώρισε, πέρασε τις δύσκολες φάσεις της και τελικά έμεινε μόνη της. Μετά από τον γάμο της με τον Liam Hemsworth, άλλαξε εντελώς «γούστα» και έπεσε στην αγκαλιά του Cody Simpson. Αυτή η σχέση τελείωσε τόσο άδοξα όσο και με τον Liam και αυτή τη στιγμή η Miley φαίνεται να κάνει σχέδια για την μουσική της καριέρα αλλά και προσπαθεί να αφιερωθεί στον εαυτό της.

Αφού έγινε η αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Cody στους διαδικτυακούς της φίλους, το κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας έβγαλε το hit «Midnight Sky» και από ό,τι φαίνεται σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Άσχετα με το αν οι θαυμαστές πιστεύουν ότι είναι ακόμη κολλημένη με τον πρώην σύζυγό της- και εμείς το πιστεύουμε- η Miley δε το παραδέχεται ανοιχτά, κυκλοφόρησε όμως το νέο της κομμάτι και μοιάζει να είναι αφιερωμένο σε εκείνον. Ας μη το αναλύσουμε Miley αυτό, αυτή τη στιγμή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της πάντως αποκάλυψε πώς θέλει να είναι ο νέος της σύντροφος και τουλάχιστον εμείς ελπίζουμε να είναι... καλό παιδί.

Η εκπομπή «Call Her Daddy podcast» φιλοξένησε την τραγουδίστρια και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ιδανικό μελλοντικό της σύντροφο. Η καλλιτέχνιδα φαίνεται ότι δε θέλει στο πλευρό της ένα δυναμικό άντρα, αντιθέτως όπως αποκάλυψε ζητά έναν ήρεμο σύντροφο και σχεδόν βαρετό. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν είναι διατεθημένη να βοηθήσει το νέο της αγόρι στο «ταξίδι» του-στα επαγγελματικά βήματα του ας πούμε- και αυτό διότι θέλει να προσέξει κυρίως τον εαυτό της. Λοιπόν Miley, δε ξέρουμε πού ακριβώς θα το βρεις αυτό το αγόρι, αλλά ελπίζουμε αυτή η επιλογή να κρατήσει περισσότερο από... 10 μήνες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved