Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο μικρός γιος ενός θρύλου της μουσικής

Τα χρόνια πέρασαν...

Όταν οι celebrities κάνουν παιδιά είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός. Οι fans τους βρίσκονται συντονισμένοι για τα νεότερα και οι απόγονοι των λατρεμένων τους διασήμων είναι το πιο hot νέο που μπορεί να βρεθεί στο πέρασμά τους. Με το που γεννιέται ένα από αυτά τα παιδιά, κατευθείαν αρχίζουν οι αναζητήσεις σχετικά με το σε ποιον μοιάζει και αν το εν λόγω άτομο είναι ο γνωστός ηθοποιός/τραγουδιστής που αγαπούν, είναι σαν να έχει ανοίξει ο δρόμος για έναν μικρό influencer.

Πριν από 11 χρόνια, ένας από τους πιο γνωστούς και εικονικούς τραγουδιστές του μουσικού στερεώματος, ο Michael Jackson, άφησε την τελευταία του πνοή. Τα παιδιά του, ωστόσο, συνεχίζουν το όνομά του και μεγαλώνουν, αφήνοντας το κοινό να τα παρακολουθεί καθώς μεγαλώνουν.

Ο νεότερος γιος του, Blanket, όπως τον φωνάζουν, έχει μεγαλώσει σιγά-σιγά, έγινε 18 χρονών και η εμφάνισή του έχει αλλάξει πολύ. Πλέον, πέρα από τα μαλλιά που έχει διατηρήσει σε μακρύ μήκος, έχει αφήσει να φαίνεται λίγο το μούσι και το μουστάκι του, δείχνοντας ότι δεν είναι πια το μικρό αγόρι που βλέπαμε.

Οι νέες φωτογραφίες τον δείχνουν μετά τη μετακόμισή του στη νέα του βίλα στο Calabasas, κοντά στην οποία ζει και η γιαγιά του, Katherine Jackson.

Δες τον στη συνέχεια.




Δες πώς ήταν στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved