Billie Eilish: Η γνωριμία που άλλαξε τη ζωή της

Κι όμως υπάρχουν και τέτοιες συνεργασίες που σε «στιγματίζουν».

Η Billie Eilish είναι ένα κορίτσι που με την πορεία της καλλιτεχνικής της καριέρας, τα τραγούδια της, αλλά και τη στάση ζωής της έχει εμπνεύσει πολλά κορίτσια της ηλικίας της αλλά και μεγαλύτερα. Σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα και σε τόσο νεαρή ηλικία, έχει κάνει τεράστια επιτυχία και έχει ξεπεράσει κάθε «μεγάλο» καλλιτέχνη της εποχής. Ένα από τα τραγούδια που την έκαναν ευρέως γνωστή ήταν το «Ocean Eyes», το πρώτο της μεγάλο hit και έπειτα το «Bad Guy» που σάρωσε τα charts.

Μεταξύ των προαναφερόμενων τραγουδιών υπήρξε και το «Lovely», ένα κομμάτι που «στιγμάτισε» τη μουσική της καριέρα. Για την Billie, αυτό το τραγούδι έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα της και όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη σε αυτό το τραγούδι γνώρισε και τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή.

Το κομμάτι αυτό έμελλε να γίνει μια από τις τότε μεγαλύτερες επιτυχίες και κανένας δεν πίστευε πόσο μεγάλη επιρροή θα ασκούσε στο κοινό. Το «Lovely» κυκλοφόρησε στο YouTube το 2018 και έχει περισσότερες από 780.000.000 προβολές. Έγινε από ο,τι καταλαβαίνεις viral και ναι, αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία.




Η συνεργασία της με τον εξίσου ταλαντούχο τραγουδιστή ήταν μια από τις συνεργασίες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έως τώρα καλλιτεχνική πορεία της Billie και η γνωριμία της με αυτόν τον μουσικό άλλαξε τη ζωή της. Πολλοί θαυμαστές κάνουν λόγο ακόμη και για σχέση αγάπης μεταξύ τους, παρ' όλα αυτά η Billie μιλώντας στο ξένο περιοδικό Fashion αποκάλυψε ότι σέβεται την δουλειά του και είναι καλοί φίλοι.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved