Madonna: Τι περίεργο σου φαίνεται να υπάρχει στη photo της κόρης της;

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο.

Όταν μιλάμε για αυτοπεποίθηση,σίγουρα η φωτογραφία της Madonna και κυρίως εκείνης που ανέβασε με την κόρη της, μας έρχεται αμέσως στο μυαλό. Ίσως πολλοί το σχολιάσουν ως «νέο trend», ίσως πολλοί κάνουν λόγο και για... στάση ζωής, παρ' όλα αυτά μεγάλο πλήθος των followers μετά από αυτή τη φωτογραφία έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά.

Ίσως να μη το παρατήρησες αλλά υπάρχει κάτι... ασυνήθιστο στην πρόσφατη φωτογραφία της Queen Madona και συγκεκριμένα ιδιαίτερα αισθητό έγινε στην φωτογραφία που βρίσκεται αγκαλιά με την κόρη της Lourdes Maria Ciccone Leon. Tόσο η μητέρα, όσο και η κόρη ακολουθούν μια... ιδιαίτερη στάση ζωής θα λέγαμε και αν ακόμη δεν έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο στις φωτογραφίες, αναφερόμαστε στις μασχάλες τους που, είναι κάπως... αξύριστες.

So what, υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που από ιδεολογικής άποψης και μόνο επιλέγουν να αφήσουν το ξυράφι στην άκρη. Μια από αυτές τις γυναίκες είναι σίγουρα και η Lourdes και δεν μοιάζει να ντρέπεται για αυτή της την επιλογή. Πάντως, πρέπει να σου πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο από την κόρη της Madona.

Πίσω στο μακρινό 2018, μαμά και κόρη είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία για να υποδεχτούν το νέο έτος και η λεπτομέρεια αυτή έγινε αμέσως αντιληπτή. Οι followers τότε είχαν έντονες αντιδράσεις ωστόσο η καλλονή 23χρονη δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από τα κακόβουλα σχόλια τους.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες και it's up to you, για το τι θα... σχολιάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved