Πασίγνωστος τραγουδιστής διαγνώσθηκε με κορονοϊό

Όλο και περισσότεροι διάσημοι μιλούν δημόσια για αυτό.

Κανείς δεν περίμενε την άφιξη του κορονοϊού στις ζωές μας. Αυτός ανήκε στα πράγματα που βλέπαμε μέσα στις ταινίες και που, ενώ μπορεί να λέγαμε ότι θα ήταν πιθανό ως σενάριο, δεν πιστεύαμε πραγματικά ότι θα το ζούσαμε. Τα γεγονότα, όμως, ήρθαν να μας διαψεύσουν και να καλούμαστε τώρα να ξεπεράσουμε μία πανδημία που κανείς δεν ξέρει ουσιαστικά πόσο ακριβώς θα κρατήσει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε προσοχή και να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα μέχρι τη λύση του προβλήματος.

Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, δε σημαίνει ότι δε θα νοσήσουμε. Η προφύλαξη δεν αποτελεί κάποιο συμβόλαιο ότι ποτέ δε θα χτυπήσει την πόρτα μας ο ιός. Παρά μόνο ότι θα μειωθούν σημαντικά οι πιθανότητες αυτό να συμβεί.

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο ακούμε για κρούσματα. Το δεύτερο κύμα είναι εδώ και ο αριθμός των νοσούντων έχει πάρει πάλι την ανιούσα. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται και αρκετοί διάσημοι, που βγαίνουν και μιλούν δημόσια για την ασθένεια, ώστε να «σπάσουν» το οποιοδήποτε ταμπού και να ενημερώσουν τον κόσμο.

Πρόσφατα, ένας πασίγνωστος τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και έχει συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Δες το βίντεο και μπες στην παρακάτω gallery για να δεις ποιος είναι και τι είπε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved