Παντρεύτηκαν και το κρύβουν; Το διάσημο ζευγάρι σε «ύποπτες» φωτογραφίες

Δεν αποκλείεται να μάθουμε και κάτι τέτοιο.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ότι δύο αγαπημένα αστέρια του κοινού αρραβωνιάστηκαν. Τα δυο παιδιά που απασχολούσαν ήδη μέχρι τότε τα φώτα της δημοσιότητας είτε λόγω των επαγγελματικών τους είτε λόγω της διάσημης οικογένειας εκείνου, τώρα, βρίσκονται περισσότερο από ποτέ στο επίκεντρο.

Εκείνη, είναι 25 χρονών και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood. Ήδη, στο νεαρό της ηλικίας της, έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές πολύ γνωστές παραγωγές, όπως το The Last Airbender και το Bates Motel, τραβώντας τα βλέμματα πάνω της για το ταλέντο που φαίνεται να έχει.

Εκείνος είναι μοντέλο και ερασιτέχνης φωτογράφος, γιος σε μία από τις διασημότερες οικογένειες του πλανήτη. Μαζί, λογικά θα αποτελέσουν ένα από τα next-gen power couples, με τα οποία θα ασχολούμαστε τον προσεχή καιρό.

Το θέμα τώρα είναι άλλο. Οι δυο τους βγαίνουν να κάνουν τις βόλτες τους, όμως στο δικό του χέρι παρατηρήσαμε ένα χρυσό δαχτυλίδι που μοιάζει με βέρα. Μήπως, λοιπόν, δε μιλάμε μόνο για αρραβώνα, αλλά και για έναν μυστικό γάμο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και απλώς περιμένουμε την ανακοίνωση του ευτυχούς γεγονότος;

Στη συνέχεια και στην παρακάτω gallery θα δεις για ποιους μιλάμε.

https://www.instagram.com/p/CD-lbb1JrYe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved