Η κολλητή της Kylie άλλαξε μαλλιά και είναι άλλος άνθρωπος μετά το σκάνδαλο

Η φασαρία είναι στο παρελθόν. Τώρα ήρθε η ώρα για ανανέωση.

Θυμάσαι όταν έναν χρόνο πριν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, και τον σύντροφο της αδερφής της, Khloe, Tristan Thompson; Τότε ήταν που τους είχαν δει σε ερωτικά τετ-α-τετ ενός πάρτι, κάνοντας την κολλητή της να μη θέλει να της ξαναμιλήσει. Από τότε, οι δυο τους «έκοψαν» επαφές. Κανείς από την οικογένεια δεν μπορούσε να την ξαναεμπιστευτεί και προφανώς αυτό οδήγησε σε άλλον έναν χωρισμό με τον μπασκετμπολίστα.

Η Jordyn, πάντως, στη συνέχεια ήταν διαρκώς στο προσκήνιο και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να αυξήσει τη δημοφιλία της και να επενδύσει ακόμα περισσότερο επιχειρηματικά. Ξαφνικά, αρχίσαμε να βλέπουμε διαρκώς φωτογραφίες της σε κάθε είδους πόζα και τους followers της να ενθουσιάζονται με το θέαμα.

Πρόσφατα, το μοντέλο είπε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του. Εκεί που την είχαμε συνηθίσει με τα μακριά ίσια ή και ελαφρώς σπαστά, τώρα τα άφησε σε μία πιο φυσική τους εκδοχή. Πιο κοντό κούρεμα και έντονες μπούκλες, που ναι μεν την έκαναν έναν πολύ διαφορετικό άνθρωπο, αλλά παραμένει και με αυτά μία κούκλα, όπως πάντα.

Το βίντεο με την αλλαγή, που βρίσκεται στη συνέχεια, συγκέντρωσε πάνω από 700 χιλιάδες προβολές μέσα σε μία μέρα.

https://www.instagram.com/p/CD7aThxFBca/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες πώς ήταν πριν την αλλαγή στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved