Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2020

Είναι κορυφαία ονόματα, πάντως μιλάμε για αστρονομικά ποσά.

Κορυφαία ονόματα της μεγάλης οθόνης βρίσκονται για ακόμη μια φορά στην κορυφή, όχι όμως για κάποια τους ταινία ή κάποιον πρωταγωνιστικό τους ρόλο, αλλά για το εισόδημά τους. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ηθοποιοί, ακριβοπληρωμένοι και αυτό δε μπορούμε να το κρύψουμε! Για τη φετινή χρονιά πάντως στην αύξηση του εισοδήματός τους συνέβαλε θετικά, μεταξύ άλλων και η πλατφόρμα του Netflix.

Αν και κανείς δεν επωφελήθηκε περισσότερο από τον Sandler, πολλοί ακόμη ηθοποιοί κέρδισαν από το Netflix. Σύμφωνα με το Forbes oι κορυφαίοι ηθοποιοί φέτος συγκέντρωσαν συνολικά 545,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Dwayne Johnson βρίσκεται στη λίστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με 87,5 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 23,5 εκατομμύρια πυγάζουν από το ρόλο του ως πράκτορας της Interpol στην επερχόμενη πρωτότυπη ταινία «Red Notice» του Netflix. Το Netflix επίσης πλήρωσε επιπλέον 85 εκατομμύρια δολάρια στους Ryan Reynolds, Mark Wahlberg, Ben Affleck και Vin Diesel.

Ο Ryan Reynolds με 71,5 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια χάρη στο «Six Underground» αλλά και στο «Red Notice».

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved