Tom Holland: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε με το κορίτσι του

Ήταν καιρός να γίνει αυτό το post, δε νομίζεις;

Αυτό κι αν είναι ένα σπάνιο post! O αγαπημένος ήρωας της Marvel, μόλις έκανε το πιο «τολμηρό» post και οι θαυμαστές έχουν κατενθουσιαστεί και, λέμε τολμηρό μιας και είναι μια από τις σπάνιες φορές που ο Tom Holland δημοσιεύει φωτογραφία με το κορίτσι του.

Για την ακρίβεια, ο Tom δημοσίευσε μια φωτογραφία της Nadia Parkes στο Instagram και, ναι, φαίνεται ότι περνάνε τέλεια μαζί. Το τοπίο είναι ειδυλλιακό, η κοπέλα του Tom μοιάζει αρκετά δραστήρια και σίγουρα fan του golf. Οι δυο τους αν και είναι κάποιους μήνες μαζί, τo μόνο σίγουρο είναι ότι περνάνε τέλεια, άλλωστε έχουν και πολλά περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα από όσα νομίζεις. Η Nadia είναι και εκείνη ηθοποιός και μάλιστα εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του «Doctor Who».

Φαντάζεσαι βέβαια τι χαρά πήραν oι θαυμαστές, με το που αντίκρισαν το κορίτσι του Spider-Man. E λοιπόν πρέπει να σου πούμε ότι τα σχόλια πήραν φωτιά.

Συγκεκριμένα πάντως, ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα «Πόσο εκπληκτικά.... είναι τα golf clubs». Τώρα ήθελε να γράψει πόσο εκπληκτικά είναι όντως τα golf clubs ή ήθελε να εννοήσει ότι το κορίτσι του είναι εκπληκτικό και γοητευτικό σε αυτό το γήπεδο του golf; Θα αρκεστούμε στο δεύτερο σενάριο και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε. Εν τω μεταξύ, η Nadia είναι μια κούκλα!

Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved