Η Hailey Bieber απαντάει στο αν έμεινε έγκυος στην καραντίνα

Το διάσημο μοντέλο έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

Άραγε όταν τελειώσει οριστικά η πανδημία COVID-19, η Hailey Baldwin θα βγει από την καραντίνα με ένα μωρό στην αγκαλιά; Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να βάλει τέλος στις διάφορες φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό και αποκάλυψε αν αυτή και ο σύζυγός της Justin Bieber πρόκειται να γίνουν σύντομα γονείς.

Την ώρα που πολλοί περίμεναν πως το διάστημα της καραντίνας θα οδηγήσει σε αύξηση των διαζυγίων και των εγκυμοσυνών, τίποτα από τα δυο δεν έχει χτυπήσει ακόμη τον Justin και τη Hailey. «Δεν περιμένουμε άμεσα μωρό», αποκάλυψε η 23χρονη καλλονή, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

https://www.instagram.com/p/CB9zSUvF4MK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CDhU4BcHnQ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης δήλωσε ότι αυτή και ο Justin έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο το lockdown, περνώντας ποιοτικό χρόνο και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες που παλαιότερα δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Tο ζευγάρι πρόσφατα πέρασε μερικές μέρες σε ένα πολυτελές θέρετρο απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Μπορεί να μην γίνουν ακόμη γονείς, όμως οι Biebers όπως φαίνεται είναι πιο καλά και ερωτευμένοι από ποτέ!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved