Η Charli D'Amelio έκανε την πιο cool αλλαγή στα μαλλιά της

Σίγουρα θα ζηλέψεις και θα το κάνεις και εσύ.

Η Charli D'Amelio είναι εκείνο το κορίτσι που ακολουθείς στο Instagram και θαυμάζεις αφάνταστα. Οι πιστοί της ακόλουθοι ολοένα και αυξάνονται και, εδώ που τα λέμε, είναι λογικό μιας και είναι μια από τις καλύτερες influencer των social media. Αυτή τη φορά πάντως -ως σωστή influencer- έκανε την πιο cool αλλαγή στα μαλλιά της και σίγουρα θα τη ζηλέψεις.

Η διάσημη νεαρή Charli, εξέπληξε τους 26m ακόλουθούς της με τη super αλλαγή που έκανε και σε προκαλούμε να αντισταθείς! Μέσα στις τάσεις της μόδας, η Charlie αποφάσισε να προσθέσει μια ακόμη ιδιαίτερη πινελιά στο στιλ της και να κάνει τη διαφορά.

Διακριτική αλλά και τόσο cool, με σειρά φωτογραφιών, αποκάλυψε τη μεγάλη της αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και οι θαυμάστριές της πρέπει να σου πούμε ότι ξετρελάθηκαν. Σίγουρα θα δεις τις φωτογραφίες της και θα τη ζηλέψεις, παρ' όλα αυτά δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κάνεις και εσύ.

Με κάποιες μπλε τούφες, διακριτικές αλλά συνάμα, τόσο-όσο, η Charlie ανανέωσε το στιλ της και η διάθεσή της μετά από αυτή την αλλαγή έχει φτάσει στα ύψη. Μόνο όταν δεις τις φωτογραφίες της θα καταλάβεις για τι ακριβώς σου μιλάμε, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι της πάει πολύ!

Δες στη gallery την αλλαγή της Charli D'Amelio.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved