5 φορές που η Kylie Jenner έκανε matching outfits με την κολλητή της

Μετά τη Jordyn Woods, η Stassie είναι σαν αδερφή της

Η Kylie Jenner πέρασε μεγάλο σοκ με την προηγούμενη κολλητή της. Η Jordyn Woods πιάστηκε σε ερωτικά τετ-α-τετ με τον σύντροφο της Khloe, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσουν και η Kylie να χάσει την εμπιστοσύνη που της είχε. Ήταν μία κοπέλα που βρισκόταν διαρκώς στο σπίτι της και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να συμπεριφερθεί στην οικογένεια με αυτόν τον τρόπο.

Αναμενόμενα μετά το συμβάν, τα δύο κορίτσια έκοψαν επαφές και έκτοτε νέα της κολλητή έγινε η Stassie Karanikolaou. Στις φωτογραφίες που βλέπουμε να ανεβάζουν κατά καιρούς στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, τις βλέπουμε να τα έχουν βρει και να περνάνε ίσως και καλύτερα από τότε με την Jordyn. Κάνουν πολλά πράγματα μαζί, σε σημείο που πλέον ντύνονται και ίδια για να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.




Μπορεί να επιλέξουν ακριβώς τα ίδια ρούχα -και τα ίδια μαλλιά- ή να κινηθούν στο αντίστοιχο σχέδιο, διαλέγοντας διαφορετικό χρώμα. Το αποτέλεσμα, πάντως, παραμένει. Είναι σαν να τα βλέπουμε διπλά.

Είπαμε, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε 5 από τις πρόσφατες φορές που τα δύο κορίτσια είπαν να εμφανιστούν με -σχεδόν- ίδια ρούχα και να τρελάνουν το Instagram με το θέαμα, συγκεντρώνοντας, παράλληλα, κάποια εκατομμύρια likes και δεκάδες χιλιάδες σχόλια στη διαδρομή.

Δες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved