Έχεις δει την Gigi Hadid μελαχρινή και με κοντά μαλλιά;

Το ξανθό είναι το χρώμα της, αλλά και το πιο σκούρο δεν μπορείς να πεις ότι δεν της πάει

Στον κόσμο της μόδας, η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της γενιάς της. Η μαμά της, Yolanda, είναι μία πολύ καλή μάνατζερ κι αυτό φάνηκε ήδη από τα πρώτα βήματα των παιδιών της στον χώρο. Η Gigi με την Bella ήταν αναμενόμενο ότι θα διαγράψουν μεγάλη καριέρα, γιατί όσο και να έχεις την ομορφιά, χωρίς τον κατάλληλο άνθρωπο, δύσκολα διαπρέπεις. Και η μαμά τους ήταν ακριβώς αυτός.

Το 2013 ήταν η χρονιά που συνέβη το μεγάλο break through της Gigi. Το μοντέλο τότε ενσωματώθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία, το IMG Models, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες και περπατώντας για τις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας. Το 2016, κατέκτησε τον τίτλο του International Model of the Year του British Fashion Council και η καριέρα της συνεχίστηκε δυναμικά.




Το σήμα – κατατεθέν της -πέρα από τα εξωτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της- είναι τα υπέροχα, ξανθά της μαλλιά. Φαίνεται ότι το μοντέλο τα περιποιείται πολύ για να είναι σε αυτήν την κατάσταση και οι fans της, ειδικά, τα έχουν λατρέψει.

Μπορείς να φανταστείς, όμως, πώς μπορεί να είναι η Gigi μελαχρινή και με κοντά μαλλιά; Μία ανάρτηση που έκανε πρόσφατα από φωτογράφηση του Δεκεμβρίου του 2019, σου δείχνει ακριβώς πώς είναι.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved