O Justin Bieber εμφανίζεται με το περίεργο εκείνο στιλ που λατρεύει

Το λατρεύει και το δείχνει

Ο κάθε διάσημος έχει γενικά ένα δικό του στιλ να ντύνεται. Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει κάτι καθολικό που ακολουθούν όλοι, ωστόσο, σαφώς και τα trends που κυκλοφορούν ανά διαστήματα τους βάζουν σε μία λογική να πορευθούν μαζί τους. Εν μέρει, είναι λογικό γιατί έτσι δείχνουν ότι είναι ένα με την επικαιρότητα, αλλά καλό είναι πάντα να αντιπροσωπεύουν και τη δική τους προσωπικότητα.

Ο Justin Bieber είναι ένα από τα παιδιά της showbiz που πειραματίζονται με το στιλ τους. Ανήκει στα πιο ιδιαίτερα που σε καμία περίπτωση δε λες απλά καθημερινό. Του αρέσουν τα φαρδιά ρούχα, με πιο R&B αέρα και γενικότερα μία πιο αθλητική προσέγγιση του θέματος.




Ο τραγουδιστής, λοιπόν, έκανε άλλη μία του εμφάνιση, όπως είδαμε μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και πώς ήταν ντυμένος; Με μία τάση που είναι πολύ στη μόδα τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην Αμερική: το pajamas look.

Ο σταρ πόζαρε στα λευκά και στα μπλε, καμαρώνοντας το styling του και, μπορεί να μην έχουν τομέα για σχόλια τα stories, αλλά, αν είχαν, σίγουρα θα συγκεντρώνονταν πολλά likes και σχόλια.

Η φωτογραφία με το αγαπημένο του look βρίσκεται στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved