Η Ariana Grande πήγε διακοπές με το αγόρι της και έχουμε τις φωτογραφίες

Οι δυο τους περνάνε υπέροχα

Η Ariana Grande δεν είναι καθόλου τυχαία ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια. Είναι μία σταρ με αδιαμφισβήτητο ταλέντο στον τομέα της και μία φωνή που κάνει πολλές «μεγάλες» τραγουδίστριες να κοιτιούνται μεταξύ τους. Παράλληλα με τη μουσική, ασχολήθηκε και με την υποκριτική, πρωταγωνιστώντας σε παραγωγές της Αμερικανικής τηλεόρασης που λατρέψαμε.

Η Ari, φυσικά, έχει απασχολήσει και για τα προσωπικά της. Συχνά, περισσότερο γι’ αυτά παρά για οτιδήποτε άλλο. Τα αγόρια με τα οποία έβγαινε ήταν πρώτο θέμα συζήτησης, πόσο μάλλον όταν είχε φτάσει μέχρι και σε αρραβώνα με κάποιον από αυτούς.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό που δε γνωρίζαμε σε τι φάση ήταν, έγινε και Instagram official με τη νέα της σχέση, τον Dalton Gomez. Οι δυο τους δείχνουν να περνάνε υπέροχα και οι κοινές τους αναρτήσεις δείχνουν ακριβώς αυτό.




Το ζευγάρι, λοιπόν, αποφάσισε να πάει διακοπές και οι λήψεις που η σταρ δημοσίευσε στο προφίλ της δείχνουν την ευχάριστη και χαλαρή διάθεση στην οποία ήταν οι δυο τους κατά τη διάρκεια. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, φόρεσε κι ένα πολύ ωραίο μαγιό στο χρώμα της μέντας που εύκολα αγοράζαμε για το καλοκαίρι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved