Απανωτά χτυπήματα για την Millie Bobby Brown. Άλλη μια απώλεια για την star

Δε θα ησυχάσει αυτό το κορίτσι.

Μάλλον δεν είναι η χρονιά της Millie Bobby Brown και από ό,τι φαίνεται το τελευταίο διάστημα μετρά απανωτά χτυπήματα. Πρόσφατα η ηθοποιός έχασε το αγαπημένο της κατοικίδιο και τώρα έρχεται άλλη μια απώλεια να την στιγματίσει.

Η star της σειράς Stranger Things χώρισε από τον Joseph Robinson έπειτα από 10 μήνες σχέσης και καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θέλει χρόνο να ξεπεραστεί. Αν και οι δύο τους φαίνονταν χαρούμενοι, έφτασαν στον χωρισμό και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν αναπόφευκτο κακό. Για αρκετούς μήνες η Millie κρατούσε «προστατευμένη» την σχέση της, με τις φωτογραφίες που ανέβαζαν και οι δύο στα social media έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι fans γρήγορα παρατήρησαν κάποιες αλλαγές στα προφίλ τους στο instagram και ναι, αυτά είναι τα σημάδια χωρισμού. Για παράδειγμα, ενώ και η Millie -αλλά και ο Joseph- σχολίαζαν ο ένας τα post του άλλου φαίνεται ότι όχι μόνο σταμάτησαν αυτά τα σχόλια αλλά δεν ακολουθούνται πια.

Σύμφωνα πάντως με μια πηγή που μίλησε στο The Sun, οι δυο τους περνούσαν αρκετά καλά, παρ' όλα αυτά δεν είχαν χρόνο για την σχέση τους. Και οι δύο έλειπαν για αρκετό διάστημα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Η Millie είναι ένα αστέρι του Hollywood και ο Joseph χτύζει την καριέρα του στο rugby. Σίγουρα δεν χώρισαν με άσχημο τρόπο και σίγουρα δεν κρατά κακία ο ένας στον άλλον, πάντως εμείς πολύ στεναχωρηθήκαμε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved