10 φωτογραφίες της Stormi Jenner, που αποδεικνύουν πως είναι το πιο χαριτωμένο μωρό

Εμείς απλά τη λατρεύουμε

Πέρυσι τέτοιο καιρό παίζαμε με την Kylie Jenner κρυφτό, προκειμένου να εξακριβώσουμε αν η reality star είναι πράγματι έγκυος. Και μετά από πολύ κόπο και μεγάλη απουσία της από τα social media και χωρίς η ίδια να έχει επιβεβαιώσει κάτι ανακαλύψαμε πως η νεαρή Kardashian/Jenner περιμένει όντως το πρώτο της παιδάκι.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου μάλιστα έκανε και την αποκάλυψη όχι μόνο της εγκυμοσύνης της, αλλά και της γέννησης της κόρης της, Stormi Jenner Webster. Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε γεννηθεί και το τρίτο παιδί της Kim και του Kanye, η Chicago West. Εμείς όμως αγαπήσαμε τη Stormi με την πρώτη ματιά και πιστεύουμε πως από τα τρία νέα μέλη της οικογένειας Kardashian (Chicago-Stormi-True), η κόρη της Kylie είναι πιο αξιολάτρευτη.

Φυσικά και η Chi με την True έχουν τη δική τους χάρη, όμως η Stormi κάθε που τη βλέπουμε να χαμογελάει στις φωτογραφίες που ανεβάζει η μαμά-Kylie, πραγματικά λιώνουμε. Μάλιστα συγκεντρώσαμε και τις δέκα πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της για να τη δεις και να πειστείς, πως η Stormi είναι απλά υπέροχη.

https://www.instagram.com/p/BqVRB6OHjsc/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες και αυτό: H Kylie Jenner πυροδότησε φήμες περί αρραβώνα με μία της μόνο φωτογραφία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved