Η Hailey Bieber πειραματίστηκε στη μαγειρική και θα σε εντυπωσιάσει

Not bad

Η Hailey Bieber ζει στην παρούσα φάση τη ζωή της με τον Justin. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής περνούν εξαιρετικές στιγμές μαζί στο σπίτι τους, ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι αναρτήσεις με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουμε δει να ανεβαίνουν κατά καιρούς στους λογαριασμούς τους. Πάντως, το ζεύγος δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Ο έγγαμος βίος πηγαίνει πολύ στη Hailey και τη βλέπεις να λάμπει μέσα από τη σχέση της μαζί του. Πέρα από τα επαγγελματικά της, στα οποία ανέκαθεν διέπρεπε, η εντυπωσιακή καλλονή μοιράζεται με το κοινό της και όλα όσα κάνει όταν βρίσκεται στο σπίτι τους. Αυτήν τη φορά, είπε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.




Χτες το βράδυ, το μοντέλο έκανε μία σειρά από stories, στα οποία είδαμε να πειραματίζεται με spicy tuna με crispy rice και τα αγαπημένα sushi. Η Hailey πήρε ένα-ένα τα υλικά, ακολούθησε προφανώς τις οδηγίες κάποιας συνταγής και κατέληξε να έχει δύο πιάτα πολύ τίμια μπροστά της.

Οι φωτογραφίες, πάντως, μας έπεισαν και, μπορεί να υπάρχει ακόμα χώρος για βελτίωση, ωστόσο να της αναγνωρίσουμε ότι δε διάλεξε και ό,τι πιο εύκολο. Ειδικά το sushi είναι μία τέχνη από μόνο του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved