Η αγαπημένη σου Millie Bobby Brown έχει υπέροχα νέα σου πει

Της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο

Τη Millie Bobby Brown την ξέρεις, την αγαπάς και εκτός του ότι είναι η αγαπημένη σου ηθοποιός, από εδώ και στο εξής είναι και κάτι ακόμη και οφείλουμε να της πούμε ένα μεγάλο συγχαρητήρια. Η 14χρονη star του Stranger Things είναι κι επίσημα η νεότερη Πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef.

Ο νέος της τίτλος ανακοινώθηκε κι επίσημα εχθές στην πόλη της Νέας Υόρκης την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στο Empire State Building. «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να γίνω Πρέσβειρα καλής θέλησης της UNICEF», δήλωσε η Millie. «Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε μια τέτοια εντυπωσιακή λίστα ανθρώπων που υποστηρίζουν τη UNICEF εδώ και πολλά χρόνια. Ανυπομονώ να συναντήσω όσα πολλά παιδιά και νέους μπορώ, να ακούσω τις ιστορίες τους και να μιλήσω για λογαριασμό τους».

Στον νέο της ρόλο, η Millie θα χρησιμοποιήσει την παγκόσμια πλατφόρμα της για να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών και τα ζητήματα που αφορούν τη νεολαία, όπως η έλλειψη εκπαίδευσης, ασφαλείς χώροι παιχνιδιού και εκμάθησης, καθώς και για τον αντίκτυπο της βίας, του εκφοβισμού και της φτώχειας.

https://www.instagram.com/p/BqYZ_snF6kG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved