H Λάουρα Νάργες ποζάρει πριν κοιμηθεί και δίνει ιδέα για την επόμενη selfie

Το αγαπημένο μας κορίτσι σε νέα φανταστική λήψη

Τόσες φωτογραφίες που βλέπουμε καθημερινά να ανεβαίνουν στο Instagram, σιγά-σιγά έχουμε αρχίσει να στερεύουμε από ιδέες σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε. Πέρα από τα κλασικές αγαπημένες, τις πιο φυσικές με την παρέα, οι selfies έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Και, παρά το ότι αποτελούν μία κατηγορία από μόνες τους, ακόμα κι εκεί υπάρχουν παραλλαγές.

Οι selfies, για να βγουν καλές κι όχι εντελώς πρόχειρες, πρέπει να τραβηχτούν με συγκεκριμένο τρόπο. Το αποτέλεσμα να φαίνεται τόσο ανεπιτήδευτο λες και δεν προσπάθησες καν, αλλά τόσο περιποιημένο που να είναι και λίγο λαμπερό.




Η Λάουρα Νάργες είναι μία από τις διάσημες της showbiz που ξέρουν πολύ καλά πώς να απογειώσουν το θέμα selfie. Και γενικά, δηλαδή, ό,τι έχει να κάνει με φωτογραφία. Λίγο να μπεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα το καταλάβεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού τα posts της είναι τόσο εντυπωσιακά που συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες likes.

Χτες το βράδυ, η Λάουρα είπε να τραβήξει μία selfie και, με το που την είδαμε, μας έδωσε κατευθείαν έμπνευση για την επόμενη φορά που θα είμαστε έτοιμες να αποκοιμηθούμε και θα θελήσουμε να κάνουμε μία γρήγορη ανανέωση του Insta μας.

Η φωτογραφία της Λάουρα βρίσκεται στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved